Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Descriere & Specificatii - Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Pretul la data adaugarii articolului: 499,99 lei cu TVA

Vezi oferta actualizata pe Emag.ro

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD
 

Descoperiti magia culorilor vii, cu un LED TV

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, puteti sa descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 32DM3500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

 

Cursivitatea imaginilor, claritate din orice pozitie

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda in mod cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata am reusit sa marim unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

 

Optiuni practice

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita celor 2 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana.

Slot CI+, usurinta in utilizare

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.
 

Usor de instalat sau de montat

Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie sa faceti doar doua insurubari in perete, asa ca veti avea foarte putin de lucru cand va veti hotari sa il mutati in alta parte.

 

Specificatii

Caracteristici video

Rezolutie 1366 x 768
Tuner digital integrat DVB-C DVB-T

Caracteristici audio

Putere difuzoare integrate 16 W
Subwoofer integrat Nu

Conectivitate

Interfata 1 x USB 1 x Jack 3.5 mm 2 x HDMI 1 x SCART CI+ slot 1 x Component input 1 x D-sub 15 pin

Consum energie

Eficienta energetica Clasa A
Consum energie electrica 56 W

Dimensiuni

Dimensiune cu stand 730 x 470 x 20 mm
Greutate cu stand 5.6 Kg

Caracteristici generale

Diagonala display 80 cm
Tip TV Non Smart TV
Tehnologie display LED
Claritate imagine HD
An aparitie 2018
Culoare Negru
Format display Plat

Sistem montare pe perete

Compatibilitate VESA 100 x 100

Accesorii

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare

Comentarii

Write your review

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Write your review